Webteam

Leden Peter Lenoir [email protected]
  Vincent Bos  
  Berry de Jager  

 

Het webteam heeft de volgende taken:

  • Onderhouden van de website (www.tckeerweide.nl)
  • Onderhouden van de Facebook pagina (www.facebook.com/keerweide)
  • Plaatsen van Twitter berichten (@keerweide)
  • Plaatsen van foto's in het Keerweide fotoalbum

Website.

De website is de primaire informatiebron voor de leden van T.C. Keerweide. De website is ontwikkeld door de KNLTB en gevuld door het webteam van Keerweide. Het onderhoud van de website wordt volledig door het webteam verzorgd.

Alle informatie die geplaatst wordt op de website, wordt door of namens het bestuur van TC Keerweide aan het webteam overhandigd (bij voorkeur via e-mail). Indien een lid van TC Keerweide vraagt om informatie te plaatsen, zal het webteam beoordelen of de te plaatsen informatie relevant is voor de leden van T.C. Keerweide. Het webteam kan beslissen om niet relevante informatie, niet te plaatsen.

Wijzigingen aan de opbouw van de website zijn mogelijk zeer beperkt daar wij gebruik maken van een KNLTB template. Als deze van opbouw veranderd, zal dit ook voor andere verenigingen van invloed zijn.

Facebook.

De Facebook pagina wordt gebruikt als verlengstuk van de website. Zaken die niet direct relevant zijn voor de leden van T.C. Keerweide, maar wel interessant kunnen zijn, worden op de Facebook pagina geplaatst. Het webteam beoordeelt of informatie geplaatst wordt.

Twitter.

De Twitter account is bedoeld om de volgers te attenderen op zaken die op korte termijn binnen de club spelen. Bijvoorbeeld een nieuw belangrijk nieuwsbericht op de website of de afgelasting van een toernooi. Vanwege het snelle karakter van Twitter, beoordeelt het webteam welke informatie via Twitter gedeeld wordt.