KNLTB Voorjaars Competitie 2022

Het zijn moeilijke tijden met de heersende coronapandemie. Toch bestaat de hoop dat over enige tijd de (ergste) problemen voorbij zijn.

De KNLTB hoopt dat de voorjaarscompetitie 2022 kan doorgaan en daarom is de bond gestart met de voorbereidingen. De competitieleiders van de clubs is gevraagd om hun teams daarvoor in te schrijven in de 2de week van januari, uitgaande van een normale situatie april 2022.

Daarom zou ondergetekende graag z.s.m. bericht ontvangen van alle aanvoerders van de teams, die afgelopen jaar hadden ingeschreven voor de competitie 2021 of ze in 2022 willen meedoen en met welke teamleden en welke problemen er eventueel zijn. Ook diegenen die (opnieuw) met competitiespelen willen beginnen wordt gevraagd mij te berichten, als team of individueel.

Ter informatie vindt u in de bijlagen de data van en alle competitiemogelijkheden bij de voorjaarscompetitie. Nieuw hierbij is mogelijkheid om op zondag gemengde competitie te spelen met per wedstrijd 5 partijen (HE,DE,HD,DD,GD).

Afgelopen jaar waren er teams ingeschreven op:

  • dinsdagochtend (damesdubbel 35+ competitie)
  • vrijdagmiddag (gemengd dubbel 55+)
  • vrijdagavond (gemengd dubbel 35+)
  • zaterdag (heren 35+, herendubbel 55+, gemengd dubbel 17+)
  • zondag (dames).

Uitgaande van de veronderstelling dat alle teams zich weer aanmelden, dan is er op alle tijdstippen nog ruimte voor meer andere teams uitgezonderd de vrijdagavond!

We hopen op een coronavrije voorjaarscompetitie en een massale deelname van keerweideleden.

Met vriendelijke groet,

Competitieleider Amy Schepers
[email protected]

Voorjaarscompetitie aanbod 2022.pdf Voorjaarscompetitie data 2022.pdf