Ledenadministratie

E-mail: [email protected]

Administrateur: Guido Vogels

Bij de ledenadministratie ligt de basis voor alle communicatie naar de leden. Het is daarom belangrijk dat de ledenadministratie beschikt over de meest recente adresgegevens, e-mailadressen en (mobiele) telefoonnummers. Maar denk hierbij ook aan pasfoto’s voor op de tennispas. Niets gaat vanzelf dus geef elke wijziging aan ons door. Of beter nog, indien mogelijk regel het zelf!

Maar wat kan je zelf regelen en hoe? En wat regelt de ledenadministratie voor je?

Zelf regelen via de KNLTB Club App

Ken je de KNLTB Club App nog niet? Op de App staan je e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer waarmee je door andere leden benaderd kan worden. Bijvoorbeeld voor een tennisafspraak.

  • E-mailadres en (mobiele) telefoonnummer pas je aan bij de instellingen op de App
  • Profielfoto vernieuwen pas je aan bij “Jouw profiel”. Klik op het icoon van het fototoestel en download een nieuwe foto voor op je tennispas. Dit kan het hele jaar door maar dat betekent niet dat je meteen een nieuw tennispasje krijgt. Dat ontvang je pas aan het begin van het seizoen. De nieuwe foto is wel zichtbaar in de app en daardoor voor de andere leden.

Stuur je foto op voor 1 februari dan wordt het nieuwe pasje weer aangemaakt met je nieuwe foto.

Maar, omdat we niet iedereen als George Clooney afgebeeld willen hebben, moet er nog wel een definitief akkoord van de ledenadministratie worden afgegeven.

Zelf regelen via Mijn Club op de website

Om de opties van Mijn club te kunnen gebruiken, moet eerst een wachtwoord aangevraagd worden. 

  • Mijn agenda
  • Baan afhangen
  • Mijn profiel; email adres en telefoonnummers wijzigen

Wat regelt de ledenadministratie?

Elke wijziging kan je doorgeven door een e-mail te sturen naar [email protected].

  • Adresgegevens; via betaalwijze bij de factuur kan een adreswijziging doorgegeven worden.
  • Aanmelding nieuwe leden; via de website kan je bij “Lid worden?” (rechtsboven op de Home pagina) het formulier ophalen waarmee je een nieuw lid kan aanmelden. Na verzenden van het ingevulde formulier ontvang je binnen 7 dagen een bevestiging van de ledenadministratie.
  • Registreren opzeggingen; Bekijk de voorwaarden bij lidmaatschap. Hierbij graag aangeven wat de reden is van opzegging. Met deze feedback kunnen wij onze vereniging weer verbeteren. Opzeggen kan voor 1 januari kosteloos voor het nieuwe seizoen.

Klik hier voor alle informatie m.b.t. het lidmaatschap.