Recreatiecommissie

 

Voorzitter Gemma Leunissen [email protected]
Leden Ellen Bergmans  
  José Vroemen  
  Ton Theeuwen  
  Els Spronk  

 

De recreatie commissie zorgt voor het organiseren van recreatieve toernooien o.a.:

  • Dag van Keerweide
  • Koppeltoernooi
  • Invitatietoernooi
  • Thuisblijverstoernooi
  • Afsluitingstoernooi

Voor de data van deze toernooien verwijzen we naar de activiteitenkalender. Al deze toernooien zijn voor ALLE leden van TC Keerweide, ongeacht speelniveau. De exacte data worden in het clubblad en op de site kenbaar gemaakt. Elk toernooi wordt aangekondigd via de website, nieuwsbrief en op het prikbord in het Clubhuis. Inschrijven kan op de inschrijflijst die op het prikbord wordt opgehangen. Inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is betaald.

Het is alle leden van Keerweide toegestaan om een toernooi te organiseren, dit kan in overleg met de recreatie- en baancommissie. Uiteraard moet dit toernooi toegankelijk zijn voor alle leden van Keerweide en geen andere activiteiten van de club in gedrang brengen.

Op de vrijdagavonden na de voorjaarscompetitie is er een mogelijk voor alle leden om te komen “husselen”. Op deze avonden tussen 19.00 en 22.30 uur worden alle aanwezigen met elkaar “gehusseld” en worden er wedstrijdjes gespeeld. Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk en afhankelijk van het aantal aanwezigen worden er DD/HD/GD gespeeld. Tussendoor en na 22.30 uur is er voldoende gelegenheid om een glaasje met elkaar te drinken.

Wij hopen op een grote deelname tijdens de gezellige recreatieve toernooitjes en wensen iedereen veel tennisplezier.

Afbeeldingsresultaat voor glas bier en tennis

De recreatie commissie.