Piramide competitie

Beste medeleden,

een nieuw jaar, een hoop gedoe met corona, maar ook nieuwe mogelijkheden met de piramide.

De piramide? Dat was dat spelers elkaar onderling kunnen uitnodigen om een potje te singelen en afhankelijk van het resultaat de winnaar een stapje omhoog maakt in de piramide. En degene die bovenaan staat is tot farao gebombardeerd. Een goed en laagdrempelig excuus om eens tegen een iemand buiten je gewone kring te spelen.

Hadden we tot vorig jaar fysiek een bord in de kantine staan, vanaf dit jaar gaat het helemaal digitaal. Hoe werkt dat? Als eerste moet je je aanmelden via de site of app bij de Laddercompetitie. Vervolgens kun je meteen, en online, een andere speler uitdagen. Beperking hierbij is dat je alleen spelers mag uitdagen die maximaal 2 treden boven je staan. Vervolgens spreek je onderling af wanneer je gaat spelen en hoe je de winnaar bepaalt: volledige wedstrijd, meeste games, mooiste kapsel, etc.

LET OP: hou er rekening mee dat het kan zijn dat jullie na 1 uur van de baan moeten. Na afloop vul je wederom digitaal de uitslag in, de ander krijgt hier bericht van en het verzoek dit te bevestigen. En dan zijn jullie klaar voor de volgende wedstrijd. Heel eenvoudig en makkelijk dus. Maar wie mag er meedoen? Alle spelers vanaf 16 jaar. Dus ook dames die zien dat die heren helemaal niet zo sterk zijn en/of zich met hen willen meten zijn van harte welkom.

Hieronder nog een kleine uitleg hoe het praktisch werkt en bij vragen, neem contact op met de sfinxen,

Groetjes, Jos Keulen.

 

Handleiding aanmelden via website:

  1. Ga naar https://www.tckeerweide.nl


  2. Log rechtboven in via ‘Mijn Club’


  3. Vervolgens kun je je bij Laddercompetities aanmelden en alles regelen.

Handleiding aanmelden via KNLTB Clubapp

  1. Open de KNLTB Clubapp


  2. Klik op de tab ‘Spelen’ op de boventab ‘Wedstrijden’ en kies vervolgens voor ‘Laddercompetitie’


  3. Meld je aan bij de piramide


  4. Vervolgens kun je hier anderen uitdagen.