Het 1e Waereldsjtad TC Keerweide Dubbeltoernooi

25 maart 2020


Noteer week 28 in jullie agenda. Als het corona-virus achter de rug is, organiseren wij op ons prachtige park een officieel KNLTB dubbeltoernooi.

Er wordt in de volgende categorieën gespeeld. Namelijk Herendubbel, Damesdubbel en Mix met de speelsterktes 3 tot en met 8 25+ en 45+.

Uiteraard kan een toernooi alleen maar slagen als deelnemers zich ook daadwerkelijk inschrijven. Daarom is dit een oproep aan iedereen om hier zoveel mogelijk aandacht aan te geven. Wellicht ben je zelf niet in de gelegenheid om deel te nemen, maar toeschouwers zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Op de onderstaande site kun je je t/m 28 juni inschrijven:
https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=93525160-EE6A-44B6-93C1-0FB5CF4C8099

Mocht er een overcapaciteit dreigen dan wordt er een optie aangeboden om met het toernooi te gaan starten op zondag 05 juli aanstaande. Er zal dagelijks gespeeld worden vanaf 16:00 uur (mits verhinderingen dit toelaten) en de laatste partijen gaan om 22.00 uur de baan op. We hanteren een poulesysteem, 2 gewonnen sets en de 3e set is een super-tiebreak. De halve finales en finales zal een 3e set normaal gespeeld worden mocht dit nodig zijn.

Op zaterdagavond 11 juli is er een mooie feestavond met hapjes en een tombola. Een dj zorgt voor muziek en er worden hopelijk mooie partijen gespeeld. Kortom: genoeg te beleven.

Zondag 12 juli zullen de finales gespeeld worden en na de laatste partijen is er de prijsuitreiking.

Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar buurvereniging Munstergeleen. Zij beschikken over all weather banen en op deze banen kunnen mogelijk de wedstrijden worden uitgespeeld. Ook is er de optie om eventueel uit te wijken naar een hal, maar we zijn positief ingesteld. We krijgen gewoon prachtig weer met volop zon en heerlijke temperaturen.

Namens de toernooicommissie:
Frank, Wouter, Vincent, Maud, Gerwin, Maaike, Amy, Henry en Nicole.

ZORG DAT JE ERBIJ BENT !!!

Nieuwscategorieën