KNLTB Voorjaars Competitie 2021

Het zijn moeilijke tijden met de heersende coronapandemie. Toch bestaat de hoop dat over enige tijd de (ergste) problemen voorbij zijn.

De KNLTB hoopt dat de voorjaarscompetitie 2021 kan doorgaan en daarom is de bond gestart met de voorbereidingen. De competitieleiders van de clubs is gevraagd om hun teams daarvoor in te schrijven in de 2de week van januari, uitgaande van een normale situatie april 2021.

Daarom zou ondergetekende graag voor kerstmis bericht ontvangen van alle aanvoerders van de teams, die afgelopen jaar hadden ingeschreven voor de competitie 2020 of ze in 2021 willen meedoen en met welke teamleden en welke problemen er eventueel zijn. Ook diegenen die (opnieuw) met competitiespelen willen beginnen wordt gevraagd mij te berichten, als team of individueel.

Ter informatie vindt u in de bijlagen de data van en alle competitiemogelijkheden bij de voorjaarscompetitie. Nieuw hierbij is mogelijkheid om op zondag gemengde competitie te spelen met per wedstrijd 5 partijen (HE,DE,HD,DD,GD).

Afgelopen jaar waren er teams ingeschreven op:

  • dinsdagochtend (damesdubbel 35+ competitie)
  • vrijdagmiddag (gemengd dubbel 55+)
  • vrijdagavond (gemengd dubbel 35+)
  • zaterdag (heren 35+, herendubbel 55+, gemengd dubbel 17+)
  • zondag (dames).

Uitgaande van de veronderstelling dat alle teams zich weer aanmelden, dan is er op alle tijdstippen nog ruimte voor meer andere teams uitgezonderd de vrijdagavond!

Voor 50+-ers is er nog een mogelijkheid: het 50+circuit Limburg. Dit circuit is een teamcompetitie die gespeeld wordt op maandag (DD- en HD-poules) en vrijdag(GD). Er wordt gespeeld volgens een roulerend systeem, waarbij alle teams van de poule elkaar ontmoeten op het park van een van de teams, die dan als gastheer fungeert. Ieder team is een keer gastheer. De wedstrijden duren van 10.00u tot 15.00u. Hoewel er tijdens de wedstrijden serieus gestreden wordt, staat hier de gezelligheid voorop.

De speeldata zijn maandag 12,19,26 april en 10,17, 31 mei en 7 juni en vrijdag 9,16,23 ,30 april en 14,28 mei en 4 juni. Als je wilt meedoen aan of heb je vragen over het 50+circuit dan moet je contact opnemen met Tilly Vroemen tel 046-4747706 of via email [email protected]. Wel voor kerstmis!

We hopen op een coronavrije voorjaarscompetitie en een massale deelname van keerweideleden, Ook namens Tilly, Bjorn en Peter.

Met vriendelijke groet, Competitieleider Peter Soeterbroek, tel 046-525010
[email protected]