Competitie Jeugd

Technische informatie

Als je als nieuw jeugdlid begint met tennissen kan je het beste tennisles nemen bij onze trainer. Hij/zij is in staat om je in te delen bij de juiste tennisgroep. Hij/zij probeert hier zoveel mogelijk rekening te houden met tenniservaring en/of leeftijd. Er is altijd een passend trainingsgroepje te vinden. De indeling bij TC Keerweide volgt de indeling die ook de internationale Tennisbonden hanteren. De tennisbond heeft een viertal tennis niveaus gedefinieerd:

 

 

 

 

 

 

De baangrootte op een rijtje:

          

        Minitennisbaan                  Driekwartbaan                     Hele baan

Kia Tenniskids competitie

De Kia Tenniskids competitie wordt georganiseerd in het voor- en najaar. In de Groene competitie bestaat er zelfs een winter outdoor competitie. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis.

Rode en Oranje competitie.

De Rode en Oranje competitie bestaat in 2019 uit dertien speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hieronder vind je een overzicht van de speeldata (voorjaar 2019).

Groene competitie

De Groene competitie bevat 7 speeldagen in het voorjaar en 7 speeldagen in het najaar. Tot slot is er in het zuiden van het land de mogelijkheid om mee te doen aan de winter outdoor competitie, deze telt eveneens 7 speeldagen. Hieronder vind je alle dagen op een rijtje.

Wil je meer weten? Ga dan naar www.tenniskids.nl   

Hieronder staat de link naar de complete jeugd competitie kalender

JEUGD knltb-speelkalender-2019.pdf