Club van 50

Club van 50

Tot een aantal jaren geleden was er een Club van 50. De sponsorcommissie wil deze Club nieuw leven inblazen. Vanaf 2023 is er dus een nieuwe Club van 50.
 
Wat is de Club van 50?
De Club van 50 is een verzameling van mensen die TC Keerweide een extra warm hart toedragen. Die mensen kunnen bestaan uit personen, bedrijven, teams, families, vrienden, etc. Het maakt niet hoe de samenstelling is. Je sponsort € 50. Doe je dat met meerdere personen (bijvoorbeeld als team of met wat vrienden) dan verdeel je die € 50 met meerdere personen.
 
Wat gebeurt er met de opbrengst van de Club van 50?
De sponsorcommissie wil de opbrengst gebruiken voor iets tastbaars. Als onderdeel van de Club van 50 zie je dan ook wat er met de opbrengst gebeurt. En kun je trots zijn op je bijdrage. De leden van de Club van 50 kunnen natuurlijk zelf ook met ideeën komen. Voor 2023 is door de sponsorcommissie gekozen om nieuwe picknicktafels aan te schaffen. Ideeën voor 2024 en verder zijn van harte welkom. De penningmeester van TC Keerweide zorgt voor het beheer van het geld.

Is er een overzicht van de deelnemers?
In het clubhuis wordt een nieuw beeldscherm opgehangen. Dit is het beeldscherm voor de sponsorcommissie. Hier worden alle sponsoren van de club op gepresenteerd. Dus ook de Club van 50.
 
Hoe kan ik lid worden?
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Of even contact opnemen met Vincent of Gerwin.
 
Met vriendelijke groet,
De sponsorcommissie.